TachoReader Combo´t kasutavad paljude Euroopa riikide 
(sealhulgas Poola, Saksamaa, Leedu, Rumeenia jt.) maanteekontrolli ametid ning on ennast tõestanud kui lihtsalt kasutatava ning töökindla töövahendina. Lisaks on seadmel arendatud välja andmete kiir-allalaadimise funktsioon, mis teeb politseikontrolli teel märgatavalt kiiremaks. Andmete mahalaadimine digimeerikust võib vahest võtta pool tundi ja rohkemgi aega, kuid kiirfunktsiooni kasutades on ajakulu vaid mõned minutid. Seetõttu paljud kontrollijad on digimeerikust andmete allalaadimist liigse ajakulu tõttu vältinud või teinud seda vastumeelse kohustusena. 

Kiirfunktsiooni lisamine allalaadimise seadmele on kasulik ka transpordiettevõtetele, sest kontroll kulgeb sujuvamalt, andmed digimeerikust saadakse kätte kiiresti ning autojuht saab efektiivsemalt oma aega ära kasutada. 

Veelgi enam - transpordiettevõtted saavad ka ise TachoReader Combo Plus abil oma digimeeriku andmete allalaadimiseks kuluvat aega tunduvalt vähendada soetades endale seadme. Eestis kasutavad sama seadet juba väga paljud ettevõtted ning tagasiside neilt on ainult positiivne. Seadmega on võimalik andmed lisaks digimeerikule ka juhikaardil maha laadida. Selleks piisab juhikaardi sisestamisest seadmes olevasse kaardiavasse ning laadimine algab automaatselt. Peale ca 30 sekundilist laadimisprotsessi käivitub helisignaal ning juhi kohustus andmed allalaadida on tehtud. TachoReader Combo Plus talletab piiramatul arvul sõidukite ja juhtide andmeid oma sisemälusse. See toimib ka kui nn väline andmekandja. Kui peaks arvutiga midagi juhtuma, siis andmed allalaadimise seadmel on ikka olemas.

Koos TachoScani tarkvaraga, mis on spetsiaalselt mõeldud autojuhtide töö- ja puhkeaja andmete analüüsiks ja arhiveerimiseks, moodustab pakett võimsa ja tulutoova töövahendi transpordiettevõttele. Nende abil luues toimiva autojuhtide töö- ja puhkeaja korralduse süsteemi, saab töö- ja puhkeaja rikkumistest kiire pildi ette ning neid kiiresti hakata vähendama. Lihtsustub andmete järjepidevuse jälgimine ning kogu töö- ja puhkeaja haldamine ettevõttes. TachoScani tarkvara kasutab ka Eesti Politsei ja Tööinspektsioon. Miks siis mitte omada sama taset? Tachoscani tarkvarast rohkem informatsiooni leiad siit lingilt >>

TachoReader Combo Plus seadmega saab täpsemalt tutvuda siin >>

TachoScan tarkvara ja TachoReader Combo Plus ametlikuks esindajaks ja koolitajaks Eestis on Ametikoolitus OÜ, kes muuhulgas viib läbi kutseliste autojuhtide koolitusi sõidumeerikute ning töö- ja puhkeaja vallas. Huvi korral vaata siit: www.ametikoolitus.ee